Pages

Nivo Slider by Way2Blogging

Monday, May 12, 2014

Baggii - Never loose a thing

 


 

Когато за пръв път чух за това устройство, за което ще говоря в поста, си помислих, че задължително трябва да го имам. Аз никога не знам къде са ключовете ми от колата или пък често търся телефона си и моите приятели изтръпват когато задам въпроса "Къде е телефона ми, не мога да го намеря?" - реплики които съм казвала милион пъти в паника, че съм изгубила телефона си.


Устройството Baggii е малък Bluetooth приличащ на ключодържател, който можете да прикачите към най-важните вещи за вас, тези които не искате да изгубите никога.
Този bluetooth се свързва с смарфона ви чрез специално приложение в което може да следите къде се намират вашите вещи и то да ви предупреждава ако някоя вещите се отдалечи от вас. Тоест ако забравите телефона си в заведение, приложението ще ви извести когато тръгнете от заведението, че сте забравили телефона си.

Baggii все още не е пуснат в продажба, но очаквам да е на пазара скоро и да се сдобия с него. Смятам, че идеята е много добра и ще е много от полза да забравани като мен хих...

Създателите на устройството организираха 3 дни, в които в магазините на Parfios представяха идеята за устройството си и всеки имаше възможност да се снима за играта която организират. С удоволствие посетих това събитие (прикачвам снимки от него).


Ще следя развитието на продукта и ще споделя с вас веднага, когато науча повече за деня, в който ще е в продажба! Също така може да посетите facebook страницата на Baggii - https://www.facebook.com/seebaggii

I'm sorry, but this product it's only  for Bulgaria.


xoxo/Целувки

1 comment:

Unknown said...

wow what a cool Event :)

btw. do you want to follow each other?!
follow me and I'll follow back
if you want to

Keep up your great Posts
Amely Rose from:
http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/